Instant 5 cereale – 500g –

LAPTE DE 5 CEREALE NATURAL + INSTANT DE SOIA ORGANIC-500g

500g pachet  cu 24 pachete pe carton 12 kg total.

Pret VECHI  14.75Lei/500g 354Ron baxul

ATENTIE REDUCERE IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL!

11.50lEI/500g 276Ron baxul + 30Lei transport

Vindem la bax de 24 pachete, sau

Acceptam si mixarea  dar carton cu continut de 24 pachete.

Sau mixaj de 4 pachete din fiecare model de lapte praf instant.

ACEST LAPTE ESTE RECOMANDAT IN SPECIAL COPIILOR DEOARECE CONTINE MULTE FIBRE!

Lapte cu bilute de mei expandat! 

1.Beneficiile laptelui de orez:

 

Orezul conține vitaminele  B1, B2, B6, B9 (acid folic) benefic pentru producerea globulelor rosii.

– Are un continut scazut de grasimi si proteine.

– Este cel mai digerabil dintre toate tipurile de lapte vegetal.

– Ideal ori de cate ori apare diareea la adulti si la copii.

– Ideal in cazul gastritelor, gastroenteritelor, colitelor.

Ameliorează hipertensiunea prin continutul de sodiu, protejeaza inima.

Reduce colesterolul pentru că nu conține deloc grăsimi. Benefic in diete, nu ingrasa.

– Reduce excesul de acid uric, efect alcalinizant.

– Recomandat pentru hipertensivi

– Reduce riscul de apariție a cancerului – datorită conținutului său mare de fibre si seleniu Contribuie la detoxifierea ficatului care absoarbe toxinele, ajuta la stimularea sistemului imunitar prin continutul sau de mangan.

– Benefic pentru persoanele anemice, lipsite de energie.

-Tonic pentru funcţia cerebrală. Fosforul conţinut în bobul de orez are un efect benefic asupra sistemului nervos central.

– Orezul este eficient în tratarea disfuncţiilor sexuale, favorizând fluxul sanguin către zona genitală.

– Mentine nivelul zaharului din sange sub control.

Nu contine gluten! Nu produce alergii.

 

RECOMANDAM CONSUMUL ZILNIC AL LAPTELUI DE OREZ  PENTRU SANATATEA  TA!

 

  1. Beneficiile laptelui de Mei :

-Contine bilute intregi de mei expandat!

– Este deosebit de hranitor si pentru oameni nu doar pentru pasari. Contine  magneziufierpotasiufosfor , mangan si zinc.

– Sursa buna de magneziu, ajută la reducerea presiunii arteriale și a infarcturilor, alină atacurile severe de astm și migrenele. Protectie cardiovasculara. Reduce diabetul de tip II.

– Reglează tranzitul intestinal şi combate balonarea, colicile, constipaţia şi hiperaciditatea gastrică. Este un prebiotic ce are un rol important in mentinerea echilibrului florei intestinale.

– Reduce obezitatea

– Ajută la menţinerea sănătăţii dinţilor, părului şi a oaselor datorită magneziului, zincului şi a siliciului din compoziţie.

 

3.Ov ăzul, regele cerealelor:

 

– Bogat in proteine (25%) , ovazul favorizeaza producerea si dezvoltarea de tesuturi noi in organism.

– Contine complexul de vitamina B

– Reglează digestia datorită conținutului generos de fibre solubile, ovăzul ajută la digerarea alimentelor și la reglarea sistemului digestiv. Consumul de ovăz previne constipația și facilitează tranzitul intestinal, ajută la combaterea refluxului acid și a arsurilor la stomac.

– Consumul zilnic de cereale integrale este o modalitate eficientă de a scădea nivelul de trigliceride și de colesterol rău din sânge. În plus, beta-glucanii din acest aliment sunt componenți care absorb colesterolul și acizii biliari din intestin. Acest lucru împiedică pătrunderea în organism a anumitor compuși toxici și ajută la eliminarea lor în mod natural.

– Spre deosebire de celelalte cereale, ovăzul conține mai mult carbohidrați decât alte tipuri de fibre.

musculaturii. Consumul de ovaz mareste performanta atletica.

– Ovăzul consumat la micul dejun menține senzația de sațietate pentru o perioadă mai mare de timp decât o porție de alte cereale cu lapte. Acest lucru se datorează faptului că ovăzul conține carbohidrați cu absorbție lentă care prelungesc durata sațietății și controlează nivelul de zahăr din sânge.

– Ovăzul conține o cantitate mare de calciu, care ajută la prevenirea demineralizării oaselor.

– Laptele de ovăz este extrem de eficient în curățarea în profunzime a pielii, absorbe tot praful și mizeria de la nivelul porilor, lăsând în urmă o piele deosebit de curată, o modalitate excelentă de a menține un echilibru al pH-ului pielii fără intervenția unor substanțe chimice dăunătoare.

– Este benefic pentru glanda tiroidă. Consumul de ovăz previne hipotiroidismul, întrucât această cereală conține iod, un mineral care ajută la buna funcționare a glandei tiroide.

– Beta-glucanul din ovaz intareste apararea oferita de sistemul imunitar impotriva bacteriilor, virusilor, ciupercilor si parazitilor.

– Reglează nivelul tensiunii arteriale 

  1. Beneficiile laptelui de porumbul:

– Porumbul este foarte bogat în fibre insolubile, care se digeră foarte greu. Desi acesta poate părea un dezavantaj, aceste fibre combat problemele digestive, constipația și hemoroizii. Ajuns în stomac, porumbul absoarbe apa și sporește tranzitul intestinal.

– Menține sănătatea sistemului nervos

– Previne anemia, ajuta la formarea celulelor rosii

– Porumbul galben este o sursă importantă de betacaroten, care previne îmbătrânirea prematură a pielii, reduce efectele negative ale razelor solare asupra tenului și îmbunătățește vederea. Mai mult, betacarotenul creează vitamina A în organism, care întărește sistemul imunitar.

– Contine antioxidanti. Previne cancerul

5. Beneficiile laptelui de grâu:

 

-Campionul cerealelor conţine fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru, seleniu, potasiu, complexul vitaminic B (B1, B2, B3, B5, B6) şi vitaminele E si K.

–  Asemenea fructelor şi legumelor, seminţele de grâu contribuie semnificativ la aportul zilnic de antioxidanţi, compuşii care ne protejează celulele de acţiunea negativă a radicalilor liberi.

-Grâul şi produsele pe bază de grâu sunt o importantă sursă de fibre alimentare.

– Reduce colesterolul, previn îmbătrânirea pielii.

Datorită conţinutului ridicat în antioxidanţi, germenii de grâu protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature.

+ Beneficiile  consumului laptelui de soia:

– Cea mai bogata sursa de proteine complete este soia! (43%)

– Grasimea de soia este cea mai sanatoasa datorita continutului de acizi grasi omega-3.

– Intăreşte vasele de sânge.

-Contine de 15 ori mai mult fier decat laptele de vaca.

– Favorizează pierderea în greutate prin  blocarea  asimilarii grasimilor rele.

– Previne cancerul de san si de prostată. Contribuie la combaterea bolii Parkinson.

– Previne sindromul postmenopauzal, osteoporoza şi alte boli ale oaselor!

– Aport de calciu pentru femeile însărcinate!

– Sănătatea glandei tiroide care este răspunzătoare de mobilizarea calciului din oase.

– Inlocuitorul perfect al laptelui de vaca, folosit atat la retetele dulci cat si sarate.

– Alternativa preferata a celor cu intoleranta lactica

– Nu contine grasime saturata, lactoza, gluten, nu afecteaza alergicii la nuci!

– Nu contine hormoni de origine animala.

– Nu favorizeaza alergiile, astmul si producerea de mucus.

RECOMANDAM CONSUMUL ZILNIC DE LAPTE DE SOIA LA UN STIL DE VIATA

SANATOS!